Titok a multból:Ezért fogott fegyvert Patakira Zámbó Jimmy

Galambos Lajcsi fellebbentette a fátylat egy több mint 20 éves sztoriról a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában. A trombitaművész elárulta, hogy Zámbó Jimmy egy közös, miskolci koncertjük alkalmával fegyvert rántott zenésztársára, a koronavírus-fertőzésen átesett Pataky Attilára.

Galambos elmondása szerint Patakynak presztízskérdés volt a miskolci fellépés, ezért azt szerette volna, ha ő fejezheti be a műsort – ez volt az egyik kérése Jimmy-hez. A másik pedig az volt, hogy “be ne égesse őt, mert Miskolcon ő otthon van”, ami azt takarta, hogy ne ittasan lépjen fel Jimmy, akinél – Lajcsi vallomása szerint – “már délután óta ment a piálás”. 

Jimmy felszívta magát ezen. A Pataky ezt a turné érdekében mondta neki. (…) A Jimmy ivott, össze is szólalkoztak. (…) Valahogy a Jimmy-nél előkerült egy fegyver. (…) Leöregemberezte az Attilát, az Attila büszkesége ezt nem engedte. (…) Bunyó nem volt, kellemetlenség az volt.

Nem voltam ott ennél a jelenetnél, de azt mondták, hogy ráfogta a fegyvert. (…) Ez se normális, hogy egy zenész a kollégájára ráfogjon egy fegyvert. Pedig a Pataky volt az egyetlen, akit tisztelt a Jimmy” – árulta el Galambos Lajcsi, aki azt is elkotyogta, hogy Jimmy mindig egy aktatáskában hurcolászta a fegyverét.

Add Comment