Súlyos balesetet szenvedett Sági Szilárd Mentő vitte kórházba!8 hónap is lehet a felépülés.

8 hónap is lehet a felépülés.

50 éves lett Sági Szilárd, aki több ok miatt is kénytelen volt elhalasztani a tervezett 3 napos ünneplést. Egyrészt a koronavírus járvány miatt, másrészt azért, mert nem igazán járóképes még a népszerű “gasztrokibic”.

A kétgyermekes apuka pont lassan 6 éves ikerfiai teraszon hagyott, dobozokból, vödrökből emelt építményén botlott meg azon a szentendrei estén a teraszukon. Egy baráti házaspár vacsorázott éppen náluk, a pár férfi tagja kísérte el Szilárdot a mentővel a kórházba. Kiderült, sípcsontját a bokáig csavarozni kellett.

Egy hónapja fekszik, kiújult a porckorongsérve, de korábbi baleseteiből kiindulva tudja, hogy segíti a felépülését, ha rendszeresen tornázik, így óránként végzi a gyakorlatokat.

8 hónapot jósoltak a felépülésre az orvosok, így Szilárd még két mankóval jár A család azonban kezdi felélni a tartalékait a vírus okozta pangás miatt. Nem is Sági Szilárd lenne, ha nem lenne egy B terve.

Most éppen egy lézervágóval fejlesztette otthoni műhelyét, webshopot nyit, ahol a maga készítette konyhai faeszközöket fogja árusítani.Story

CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ