Ez a 11 gyakori hiba a párkapcsolatokban, amelyeket elkerülhetsz, hogy jobb legyen az életetek!

Tehát túljutottál a randevú kezdeti szakaszán, és most “kapcsolatban állsz”. Ez az életed legjobb vagy legrosszabb része lehet attól függően, hogy hogyan tovább. Ötéves (és számolva) kapcsolattal jövök erre a témára, sok magas- és mélypontra. Tanuljon a hibáimból és diadaljaimból, és ne essen bele ezekbe a közös kapcsolati hibákba.A kapcsolat romlásának vagy elvesztése az egyik legfontosabb oka,a rossz kommunikáció így a kapcsolatok kudarcot vallanak.
Könnyű önelégülté és lazává válni a romantikus erőfeszítésekre. Az igazság az, hogy a kapcsolatok munka. Nem mintha nem szórakozna az út során, de emlékeznie kell arra, hogy koncentrált erőfeszítésekre van szükség ahhoz, hogy romantikus legyen a partnerével.Megpróbáljuk irányítani a másik felet.

Sokunknak vagy ellenőrzési problémái vannak, vagy olyan dolgok, amelyeket a másik ember megbolondít. Mindkét forgatókönyv oda vezethet, hogy ellenőrizni vagy kommentálni akarjuk a másik ember minden mozdulatát. Gondoljon bele, bár azt szeretné, ha valaki minden ébrenlét percben elmondaná, mit kell tennie? Ön nem ennek a személynek a szülője. Ha felnőtt felnőtt, bánjon velük úgy.

A tökéletességre számít.


Mindannyian emberek vagyunk. Mindannyian hibázunk. Ne tartsa a másik jelentős részét irreálisan magas elvárásoknak. Ez különösen nehéz azok számára, akik irreálisan magas elvárásokat támasztunk magunkkal szemben, de ez egyáltalán egy másik téma.
Kerülje a konfrontációt.
A legtöbben nem a harcot szeretnénk tölteni, így csábító lehet az összes problémát a szőnyeg alá simítani. Ennek a tervnek az a hibája, hogy a problémák összegyűlnek és elszaporodnak. Ez végül robbanásveszélyes vitává válik, vagy elválik egymástól, amikor a másik ember értetlenkedik a rosszul. A kapcsolattartás minden kapcsolatban óriási, és nem szabad elkerülni.

Harc mindenért.


A spektrum ellenkező végén ne állítson mindent érvként. Gondoljon át minden problémájára, ami partnerével van, és gondolja át, hogy ezek üzletkötők-e, vagy tud-e hidat építeni és túllépni rajtuk.

Megpróbálja megváltoztatni a másik embert.


A kapcsolatokban rá kell jönnünk, hogy egyedi egyének vagyunk. Gyakran vonzódunk valakihez, aki teljesen ellentétes velünk, és egy idő után kísértésbe eshetünk, ha megpróbáljuk megváltoztatni őket, hogy azonosak legyenek velünk. Tegyen egy lépést hátra, és emlékezzen arra, hogy miért is szeretett bele ebbe az emberbe. A barátom többnyire gondtalan és vicces, de néha a poénjai diót űznek, vagy bárcsak szervezettebb lenne. Emlékeznem kell arra, hogy imádom, hogy meg tud nevettetni, és hogy ilyen pozitív életszemlélettel rendelkezik.

Titkok őrzése kedvesétől.

Ez együtt jár a kommunikáció nyitva tartásával – ne őrizzen titkokat. Nem mintha minden percben el kellene mondanod a másiknak az életed részleteit, de nem szabad szándékosan eltitkolnod előle valami fontosat. Tudod, hogy ez egy titok, amelyet meg kell osztani, ha még kissé bűnösnek érzed magad, amiért nem mondtad el nekik. Végül kiderül, és előbb mindig jobb, mint később.


Nem szánsz magadra időt, és túlságosan társfüggő vagy.


Ha minden ébrenléti pillanatot a másikkkal töltesz, akkor végső soron elveszíted azt, aki magánszemélyként vagy. Az olyan dolgok, mint például a saját boltba járás, nehézkesek lesznek, és azon kapja magát az ember, hogy konzultál az adott személlyel minden apró döntés esetén. Szánjon egy kis időt arra, hogy azt tegye, amit szeret. Legyen saját hobbija, érdeklődési köre és barátai. Ebből mindketten profitálnak, és ennek eredményeként gazdagabb lesz az életetek.