Innen tudatod, hogy eredeti-e vagy kamu – 7 tipp a hamis dolgok kiszúrására,

Manapság a körülötte lebegő hamis tárgyak száma minden nap nő. A vékonyabb képernyős hamis okostelefonoktól a valódi bőrből készült hamis táskákig nehéz észrevenni ezeket az impozánsokat – gyakran úgy tűnik, nincs különbség. De van egy. Csak kicsit jobban meg kell néznie, és apró különbségeket találhat.

Ellenőrizze, hogy néz ki a logó egy modulon.

A hamis kütyük nemcsak rossz minőségűek, de akár veszélyesek is lehetnek, mert nem felelnek meg a megfelelő tesztelésnek vagy tanúsításnak. De abban az esetben, ha olyan helyzetben van, hogy nem tudja, van-e hamisítványa vagy eredeti példánya, íme néhány tipp.

A logót rosszul nyomtatják, vagy foltosnak tűnik. Telefonján ellenőrizheti az eredeti logót, és összehasonlíthatja a kérdéses modullal. Ne siessen, főleg ha drága vásárlásról van szó.
Túl könnyűnek tűnik.
Fehér helyett sárgás színű.
Úgy tűnik, hogy a műanyag rosszul van elkészítve vagy összerakva.

Ellenőrizze a fémet és a hangot drága órákon.

A bolhapiacok remek helyek lehetnek ritka luxusórák megtalálásához. De fontos tudni, hogyan lehet felderíteni a csalásokat.

A legdrágább órák sima mechanikájúak, vagyis nem szabad ketyegő hangokat hallani. Helyezze az órát a füléhez, és ha bármilyen hangot hall, jobb, ha otthagyja.
A finom órák metszetei általában élesebbek.
A hamis órák általában olcsóbb és könnyebb anyagokból készülnek, mint az eredetiek.

Ellenőrizze a ruhák és cipők varrását.

Az eredeti és drága cikkek minősége is különbözik. Az öltések sokkal tisztábbak és szorosabbak lesznek a hiteles tárgyaknál, ellentétben társaikkal. Az eredeti ruházat és cipő gyakran több öltéssel rendelkezik négyzetcentiméterenként. A vonalak sem lesznek olyan egyenesek, mert valószínűleg kevesebb anyagot használnak fel, mivel kevesebbe kerülnek.

Ellenőrizze a ruhák címkéit.

Mindig ellenőrizze a címkéket. Sokat mondhatnak arról, hogy egy márka hamis-e vagy sem.

A hamis gyártók általában gyengébb minőségű gyári berendezéseket használnak, így a címkék és a címkék rosszul varrhatók.
Ügyeljen a részletekre. A méretcímke más színű és rossz minőségű lesz, mint az eredeti darab, és a rajta lévő betűk eltérő távolsággal rendelkezhetnek.
A drágább márkáknál gyakran van egy sorozatszám a méretcímkén.

Ellenőrizze a kozmetikumok és parfümök csomagolását.

Az után gyártott kozmetikumok nem viccek! Ez azért van, mert ezeket a termékeket testünkön használjuk, ezért szeretnénk tudni, hogy minden tesztelt és biztonságos. Íme néhány tipp, amely segít elkerülni a hamisítványok vásárlását:

A celofánt általában szorosan be kell tekerni a dobozok köré.
A hamis termékek gyakran rosszabb minőségű műanyag vagy fém burkolattal rendelkeznek.
Az árnyalat nevét matricára kell nyomtatni, a doboz helyett.
A finom termékeknek tökéletesen be kell illeszkedniük a dobozba.

Ellenőrizze a gombokat.Ellenőrizze a gombokat.

Ha kabátot, kabátot vagy tréningkabátot szeretne vásárolni, nézze meg a kívül-belül található gombokat. A finom márkák jó minőségű műanyagból készülnek, a cég nevével gravírozva. A hamisítványok olcsó, könnyű műanyagot használnak, és néha feliratozatlanok lesznek. A gombokat is biztosan fel kell varrni, és nem fogja őket csak pár öltés.

Ellenőrizze a képernyő minőségét okostelefonok vásárlásakor.

A hamisítványok hihetetlenül profinak tűnhetnek, és néha nehéz különbségeket találni közöttük és az eredeti iPhone-ok között. De mégis lehetséges, ha a következőket teszi:

A telefon első bekapcsolásakor előfordulhat, hogy a képernyő nem lesz olyan fényes, mint például az iPhone7 tesztelésekor.
A naptárban szereplő számok eltérő betűtípussal rendelkezhetnek.
A képernyő nem lehet durva vagy szemcsés. Ez a fajta dolog akkor fordul elő, ha alacsony felbontású panelt használnak.
A kép nem lehet elmosódott.

Töltsön le egy speciális alkalmazást a hamisítványok kiszűrésére.

Ha úgy dönt, hogy a csalási keresést egy újabb szintre emeli, feltölthet egy speciális alkalmazást, amely felismeri a hamis ruhákat, cipőket és kiegészítőket. Így, ha különböző üzletekből vásárol dolgokat, ez segít elkerülni a csalásokat és pénzt megtakarítani.

Az alkalmazás apró részleteket érzékel, mint a fenti képen. Például a nyelv „csúcsa” kissé megnyúlt az autentikus párhoz képest.