Hogyan változtak meg a „Titanic” színészei, és mivel foglalkoznak a film megjelenése után 23 évvel?

Nem számít, mennyi idő telt el, vannak dolgok, amelyek soha nem változnak. Mint az a tény, hogy a Titanic elsüllyedt, vagy hogy ennek a történetnek a filmadaptációja továbbra is nagy siker, amely emberek millióit sírta el a mozikban.

1. Leonardo DiCaprio (Jack Dawson)

Leonardo DiCaprio sok nézőt megnyert Jack Dawson szerepének köszönhetően, de előadásával nem sikerült elkapni az Akadémia tagjait, így abban az évben – vagy azt követően nem sokkal később – nem kapta meg az Oscar-díjat, ami azt illeti. 18 évet kellett várnia, hogy megszerezze a hőn áhított szobrot a Revenant című előadásában . Legutóbbi slágere Tarantino Volt egyszer Hollywoodban című filmje volt , amelyben Brad Pitt, egy másik ikonikus színész mellett játszott, aki a 90-es években több rajongót is elájult. Ez az előadás DiCaprio újabb Oscar-jelölést kapott.

2. Kate Winslet (Rose DeWitt Bukater)

Mint társszereplője, Winsletnek sem sikerült Oscart nyerni a Titanicban nyújtott teljesítményéért . Még mindig jelölték a „Legjobb színésznő” kategóriában, és ez szintén nagy eredmény. 11 évet kellett várnia, hogy megkapjon egy jól megérdemelt szobrocskát. Jelenleg Edward Abel Smith-(korábban Ned Rocknroll néven ismert) felesége, és továbbra is különféle projektekben játszik, miközben 3 gyermekével foglalkozik

3. Billy Zane (Caledon Hockley)

Billy Zane elképesztő teljesítményt nyújtott a Titanic legmegvetőbb gazembereként. Alig lehetne valaki együttérző Caledon karaktere iránt, miután szemtanúja volt mindennek, amit azért tett, hogy Jacket és Rose-t egymástól távol tartsa. Mindenesetre Zane továbbra is olyan filmekben és sorozatokban játszik, mint a Szabadság sziklái és a Sky kijárási tilalma . Festőművész és kiállításokat is szervez. Nem lenne jó látni az egyik művét? Ami a személyes életét illeti, eljegyezte Candice Neil modellt, akivel 2 gyermeke van.

4. Frances Fisher (Ruth DeWitt Bukater)

Frances Fishernek van egy lánya egykori partnerével, rendezőjével, Clint Eastwooddal.

5. Kathy Bates (Margaret „Molly” Brown)

Kathy Bates a film egyik legkedveltebb karakterét alakította. Megbízható karakterként jó hírnevet szerzett magának, és karrierje során a projektek nagy listájával sikerült fenntartania a nyilvánosság vonzalmát. Bates nemcsak nemes és szerény karaktereket játszott, hanem olyan gazember szerepéről is ismert, mint az American Horror Story. Most, 72 éves korában, büszke túlélője a petefészek és az emlőráknak.

Add Comment