Mennyire vagy türelmes típus? Ezzel a teszttel kiderítheted

Nem számít, hogy mennyire tartjuk magunkat türelmes típusnak, életünk során egyszer-kétszer biztos nálunk is elszakad a cérna. Ismerjük be, ebben az őrült tempójú világban bármi, ami lassítja a napi rutinunkat, ki tud hozni a sodrunkból. 

Ez teljesen természetes dolog, de különbség van aközött, hogy valaki csak alkalmanként veszíti el a türelmét, vagy állandóan felfokozott állapotban van. A következő teszttel kiderítheted, hogy te melyik kategóriába tartozol.

Nézd meg a képet és válaszd ki a lenti felsorolásból, hogy neked melyik alakzat ragadta meg a legjobban a figyelmedet.

Az oroszlán

Alapvetően a hangulatod irányít téged. Szeretnél állandóan mosolyogni és kedves lenni, de akkor csak megjátszanád magad. A benned lakozó oroszlánnak ki kell törnie, ha nem akarsz belülről felrobbanni.

Ha ezen úrrá akarsz lenni, akkor próbáld meg a frusztrációdat olyan érzékletesen kifejezni, hogy közben nem csapásolsz és ordítozol, a másik mégis megérti, hogy mi és milyen mértékben zaklat.

A majom

Az a fajta ember vagy, akiről úgy szoktak nyilatkozni mások, hogy “egy szent türelmével rendelkezik”. Persze te sem vagy egy szent, de sokkal hajlamosabb vagy higgadtan kezelni a szituációkat és a dolgok naposabb oldalát figyelni.

Szeretsz csak úgy lézengeni jobbra-balra és nem belefolyni nagy vitákba. Ez rendben van így, de a téged érintő ügyekből azért ne vond ki magad.

A fa

Olyan típus vagy, aki nagyon jól képes alkalmazkodni másokhoz és a legtöbb esetben megőrzi a hidegvérét, de ha túl nagy a nyomás, akkor tudtára adja a környezetének. Mivel te is emberből vagy és vannak érzéseid, ezért ez teljesen normális.

A te utad a legjobb példa, mivel tudod, hogy hogyan haladj az árral, ugyanakkor azt is tudod, hogy mikor állj ki önmagadért. Csak így tovább!