Döbbenetes titokra derült fény Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban

Ezekről még a családja sem tudott korábban.

Máig titok övezi a 19 éve elhunyt énekes halálának körülményeit. Egész más történt azon a tragikus estén, mint ami a hírekben megjelent – állítja Frabato, aki a tragédia után Jimmy családja kérésére többször is megidézte a Király szellemét.

Mint ismeretes Zámbó Jimmy 2001. január 1-jén egy Beretta típusú pisztollyal lőtte fejbe magát, majd nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. A hivatalos álláspont szerien az énekes azt hitte, üres a lőfegyver tára, és azért emelte azt a homlokához, hogy bebizonyítsa, valóban kiszedett belőle minden lövedéket – hatalmasat tévedett.

– Jimmy halálának idején nagyon divatos lett szelemet idézni, nem is csodálkoztam azon, hogy megkeresett a családja – árulta el a Star magazinnak Frabato mágus, aki különös képességével nemcsak civil embereken segít, hanem hatósági ügyekben is közreműködik.

– Ha lehet ilyet mondani, Jimmy kiváló alany a szellemidézésre, mert jó ember volt, így bármilyen kérdést fel lehet tenni neki a saját életünkkel vagy máséval kapcsolatban. Nagyon jó az energiája, amit a sok rajongója folyamatosan életben is tart. Kiterítettünk egy nagy lapot, rátettünk egy háromlábú asztalt, aminek az egyik lábán ceruza van. Rátette mindenki az egyik kezét, majd amikor a halála körülményeiről kérdeztük Jimmyt, elkezdte leírni a válaszokat. Döbbenetes volt látni, hogy a szeánsz végén már akkor is mozgott az asztal, amikor nem volt rajta a kezünk. 

Olyan dolgok derültek ki, amiket a nagyközönség a mai napig nem tud: teljesen más képet írt le a tragikus estéről, mint ami a hírekben megjelent.