Ki emlékszik még Rosalindára? Így néz ki most a közel 50 éves színésznő

Nem fogsz hinni a szemednek!

Thalia, a gyönyörű mexikói énekesnő, úgy tűnik felfedezte az örök fiatalság forrását. Ugye nem mondanád meg te sem, hogy ez a nő inkább az 50-hez van közelebb, mint a 40-hez. Simán letagadhatna legalább 20 évet.

Miután a róla készült fotók, és felvételek bejárták a világot, Thalia rajongói hitetlenül, és irigykedve nézték a 46 éves nő szépségét. Éppen ezért úgy döntött, hogy másokkal is megosztja titkát.

A gyönyörű mexikói énekesnő első könyvét természetesen a szépségről írta Belezza! Lessons in Lipgloss and Hapiness (Szépség! Leckék szájfényről és boldogságról) címen. Elárulja, hogy mitől ilyen szép, és hogyan tudta közel 50 évesen is megőrizni fiatalságát.

Miben rejlik Thalia szépségének titka? soha nem megy ki a házból SPF60-as faktorú napkrém nélkül, C-és E-vitamin tartalmú természetes krémeket használ, úszáskor és strandoláskor kondicionáló hajmaszkkal védi a haját a sótól, és a klórtól, nem nyúlkál a kezével az arcához, nehogy baktériumokkal fertőzze a bőrét, csak tiszta sminkecsetet használ, szerinte a pattanások a koszos sminkecsettől keletkeznek, ő maga szedi a szemöldökét csipesszel.

View this post on Instagram

Pa’no volarme 🎈🎈🎈🎈🎈

A post shared by Thalia (@thalia) on