Teljesen összeomlottak Sylvester Stallone rajongói. Lesújtó hír érkezett a legendás színészről…Gyászba borult Stallone rajongóinak közössége…

Gyászol Sylvester Stallone: nagyon megviselte a szörnyű tragédia

98 éves korában elhunyt, Jackie Stallone, Sylvester Stallone édesanyja. Jackie hétfőn hunyt el, álmában érte a halál – adta közzé a szomorú hírt a news.sky.com.

„Nehéz volt őt nem kedvelni, igazán feltűnő egyéniség volt. Halála napjáig olyan élesen vágott az esze, mint a borotva. Ezentúl nem lesz lehetőségem őt felhívni, nem kiabálhat velem többé, hogy házasodják már meg végre. Mindannyian szerettük őt, örökké hiányozni fog” – búcsúzott tőle megható sorokkal másik fia, Frank.

Gyászba borult Stallone rajongóinak közössége…

Az asztrológusként is tevékenykedő asszony volt az első, aki saját tévéműsorában tornagyakorlatokat csinálhatott. Jackie 2005-ben, 88 évesen szerepelt a brit Nagy Testvér celebkiadásában is, ahol ő volt az egyik legemlékezetesebb szereplő.

Jackie kalandos élete során háromszor házasodott, két fia és egy lánya született. Utóbbi 2012-ben örök nyugalomra tért, ahova most az édesanyja is követte őt.