10 ember, aki megpróbált spórolni valamin, de a végén nagyot kellett csalódnia

Mindenkinek más és mást jelent az indokolt költekezés: vannak, akik lemondanak a műkörmökről, hogy pl. egy nagyobb nyaralásra spórolnak; míg mások két hetente meglátogatják a szalont, és csak belföldön kirándulnak. A most következő hőseink azonban megbánták a fukarkodásukat, hiszen elég nagyot koppantak a végén..

11 éves voltam, mikor a szüleim két számmal nagyobb cipőt vettek nekem, gondolva, hogy majd belenövök. Most 27 éves vagyok, a lábam kicsit nőtt, úgyhogy az a cipő még mindig nem jó rám..


Egyszer vettem egy cipőt, ami öt dollárba került. Egy nagyon olcsó helyről szereztem. Persze, rettenetesen kényelmetlen volt, és egyáltalán nem levegőzött. Egy napig hordtam…


Kiszámoltam, hogy ha leállok a napi automatás kávéval, akkor az évvégére egy csomó szomorú napom lesz, mert korlátoznom kell magam..

Tegnap vettem meg az első lakásomat. Nem kellett kölcsön, amióta csak dolgozni kezdtem erre spóroltam. Egyáltalán nem vagyok boldog. Az elmúlt hét évben ez volt a célom, de most nem tudom, hogy mi következik.. Autóra spórolni?


Megláttam egy király farmert, leárazva. Ugyanakkor a méret nem stimmelt. Úgy voltam vele, hogy majd belefogyok! Úgyhogy megvettem a nadrágot abban reménykedve, hogy majd motivál a fogyásra. Egyszer sem volt rajtam azóta se..


Az egyik barátnőm olyan párt keres, aki a seregben szolgál. Nem azért, hogy megvédje, vagy mert azok ki vannak gyúrva.. Csak azért, mert praktikus. Megvannak a ruhái, és még a főzéssel kapcsolatban sincsenek nagy igényeik..
Réges-régen úgy döntöttem, hogy nem fizetek a fogorvosnál a fájdalomcsillapítókért. Ki bírom, gondoltam. Egy perc után látta a doki, hogy végem van, és inkább beadott egyet.. Ingyen..
A munkahelyemen újra hasznosítsák az ebédre kínált virsliket. Ha az egyik nap virsli van, akkor a következőn hot-dog lesz. Az is megesik, hogy a félig megevetteket pakolják bele..


Nyaralni mentünk a párommal. Úgy gondoltuk, hogy a reptérről gyalog megyünk a hotelba, spórolunk is meg körül is nézünk. Elképesztően meleg volt, eltévedtünk, és csak este értünk oda…

Add Comment