Egy híres fitnesz oktató, elárulta azt a 7 gyakorlatot, amely nagyban hozzájárulhat a comb belső zsírjának elégetéséhez

Ezeket a gyakorlatokat otthon is elvégezheti, és a párnán kívül nincs szüksége semmilyen felszerelésre.

1.Háromszög lábemelés

Feküdjön a földre a jobb oldalára. A jobb kezével a könyökénél hajlítva kell támogatnia a testét. Fogja meg a bal lábát a bal kezével. A jobb lábnak egyenesnek kell lennie. Kezdje el emelni a jobb lábát, ahogy a képen is látható. Végezzen 3 sorozat, 15 ismétlést, mahd változtasson oldalt.

2.Oldalsó deszka

Álljon oldalsó deszka helyzetebe. Jobb kezét tegye a combjára. A bal kar kinyújtva a földre tolódik. Hajlítsa meg a lábát úgy, hogy a lába a csípője mögött legyen. Tolja ki és egyenesítse ki a jobb lábát. Érezze a feszültséget a combjában. Ezután tegye vissza a lábát kiinduló helyzetébe.

3.Gyémántrúgások

Feküdjön a hátára. A karjai legyenek az oldalai mellett. Most emelje fel mindkét lábát a mennyezet felé, és hajlítsa meg a térdét. Ez a kiinduló helyzet. Tegye össze a talpát, így a helyzet egy békára emlékeztet. Nyújtsa ki a lábakat oldalra, amennyire csak lehetséges. Kezdje el szorítani a belső combokat. Térjen vissza a kiinduló helyzetbe, és ismételje meg, amíg a készlet befejeződik. Végezzen 3 sorozat 15 ismétlést.

4.Szorítsa össze és guggoljon

Álljon lábujjaival előrefelé. Helyezzen egy párnát a térde közé, és nyomja össze a comb izmait. Guggoljon le úgy, hogy lehajol a csípőjétől és hátratolja a fenekét.

Még jobban nyomja össze a párnát térdével. Húzza le a testét, mint egy rugó, majd ugráljon fel négyszer, miközben ebben a zömök helyzetben marad. Tartsa kezét a mellkasa előtt.

Most térjen vissza a kiinduló helyzetbe. Ismételje meg 3 szettet 15 ismétléssel.

5.Flip-flop-fly

Feküdj a jobb oldaladra majd a jobb karod könyöknél hajlitsd be . Helyezzd a jobb lábad a bal elé. Fogd meg a bal lábad a bal kezeddel.

Kezd a jobb lábad a levegőbe emelni, és fogja meg. Ezután emeld még magasabbra a lábad, és tartsad ú. Térjvissza a kiinduló helyzetbe.

Végezz 3 sorozat 15 ismétlést mindkét oldalon.

6.Sarok fel

Széles lábak, a karokat előre kell nyújtani.

Tartsa a mellkasát egyenesen, és ne hajoljon előre. Képzelje el, hogy van egy pohár víz a fején.

Guggoljon egy kicsit, és emelje fel a jobb sarkát. Ez a helyzet elkülöníti a belső combot a testtől. Kezdjen el kis guggolásokat végezni. Érezni fogja a megcélzott comb égését.

Guggoljon 1 percig és 30 másodpercig mindkét oldalon.

7.Lábnyújtás

Feküdj a hátadra. A lábadnak egyenesnek kell lennie.

Karjaid nyújtsd oldalra a padlón. A lábujjaknak fel kell nézniük a mennyezetre.

Emeld fel a jobb lábad, és kezd leereszteni a bal oldalra. Ne lazítd el a lábujjaid.

Ezután mozgasd a kiegyenesített lábad jobb oldalra, ahogy a képen látható. Ügyelj arra, hogy vállát és karokatt a padlón tartsd. Ne erőltesd a nyakat. Végezz 3 sorozat 15 ismétlést minden lábon.

Add Comment