BRUTÁLIS DOLGOT MŰVELT FÉRJE TEMETÉSÉN Az önző férjet egész életében csak a pénz érdekelte. Végrendeletében kikötötte: minden pénzét tegyék bele a koporsójába és temessék el vele! A temetésen özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és egy kis dobozkát helyezett bele:

A férfi temetésén, mielőtt a testet a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és… 

Az önző férjet egész életében csak a pénz érdekelte. Annyira imádta vagyonát, hogy végrendeletében kikötötte: minden pénzét tegyék bele a koporsójába és temessék el vele! 

A feleség istenfélő, kötelességtudó asszony volt, ráadásul férjét is szerette, ezért nem akarta megtagadni a férfi utolsó kérését. Kisnyugdíjasként azonban a pénzről sem szeretett volna lemondani, sokáig tépelődött hát, mit csináljon.

A férfi temetésén, mielőtt a földbe engedték volna, az özvegyasszony az utolsó pillanatban kinyittatta a férj koporsóját, és egy kis dobozkát helyezett bele.  

A szertartás után odalépett az asszonyhoz az egyik közeli barátnője, és döbbenten kérdezte:

– Ugye, nem vagy olyan őrült, hogy tényleg minden pénzt eltemettettél vele?

– Dehogynem – felelte az özvegy. – Teljesítenem kellett a végakaratát, ezért minden vagyonát betettem a bankba, egyetlen számlára.

Majd kértem egy bankkártyát a férjem nevére is. Ott van vele lent a földben! Bármikor használhatja, akkor férhet hozzá a pénzéhez, amikor csak akar…

Tetszett a történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!