Horror: vadállatok tépték szét a 4 éves kisfiút és édesanyját

Cipőt indultak vásárolni, amikor bekövetkezett rejtélyes haláluk. Az asszonyt jegygyűrűje alapján tudták csak beazonosítani.

Rejtélyes körülmények között vesztette életét a négy éves Gioele és édesanyja, Viviana. A holttestükre Szicília part menti autópályájának erdős részén találtak rá augusztus 3-án.

Miután az erdőben lerobbanhattak a kocsijukkal, mindketten életüket vesztették. Bomlásnak induló testükből már az állatok kezdtek lakmározni, mire rájuk találtak.

#Gioele Mondello, di anni 4… ❤️ pic.twitter.com/j7Ei1ROFCO

— Gianluca Abate (@Aba_Tweet) August 19, 2020

Mindössze 16 nappal az eltűnésük után, már szinte csak csontok maradtak az anyából és kisfiából. Az édesanya holttestét csak jegygyűrűje alapján tudták beazonosítani a szakértők. Jelenleg még folyik a nyomozás, hogy halálukhoz szörnyű baleset, gyilkosság vagy öngyilkosság vezetett.

A nyomozás részleteiből az is kiderült, hogy a kisfiún azt is vizsgálni fogják, megerőszakolták-e halála előtt – írja a Mirror.

Állítólag Viviana halála előtt komoly pszichés problémákkal küzdött, mentális állapota megromlott a koronavírus okozta bezártság miatt. Férje, Daniele Mondello azt nyilatkozta a rendőrségnek, hogy eltűnésük előtt az asszony nyugodtan indult el kisfiával Milazzóba, hogy cipőt vásároljanak.