Hoppá! Kiss Ramóna ledobta a textilt! Addig nézd meg a fotót, amíg le nem törlik! Nagyon ütős!

Hoppá! Kiss Ramóna ledobta a textilt! Addig nézd meg a fotót, amíg le nem törlik! Nagyon ütős!

Hoppá! Kiss Ramóna ledobta a textilt! Addig nézd meg a fotót, amíg le nem törlik!

Kiss Ramóna néhány hónappal ezelőtt szülte meg kisfiát, Noét, de mintha ez meg se kottyant volna a szépséges sztárnak, hihetetlen formában van. Rami most egy szexi, fekete melltartót vett fel, amit követői egyszerűen imádnak!

Az új fotón egyértelműen a kerek mellek vannak kihangsúlyozva, de Rami nagy gondot fordított a csodás sminkjére is, és a farmer is tökéletes választás volt.Bukkant rá a Blikk.

Lékai-Kiss Ramóna (Veszprém, 1984. december 2. –) magyar színésznő. A Barátok közt című sorozat egyik szereplője volt, Szentmihályi Zsófiát alakította 2002 és 2017 között. A Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadának, a Reggeli műsorvezetője és 2017-ben, 2018-ban, és 2019-ben az X-Faktor 7., 8., és 9. évadának műsorvezetője.

Élete


A Báthory István Általános Iskola után a közgazdasági szakközépiskolában végzett szülővárosában, úgy, hogy utolsó évét magántanulóként végezte. Utána két felsőoktatási intézményben tanult: a Pécsi Tudományegyetemen gazdálkodást, a Károly Róbert Főiskolán pedig kereskedelmet és marketinget.

Magánélete


Egy testvére, húga van, Kiss Debóra.[2] Férje Lékai Máté kézilabdázó, akivel 2019-ben házasodtak össze.[3][4] 2019 januárjában született meg közös gyermekük, Noé.[5]-írja a wikipedia.org.

Add Comment