Íme, a koronavírus rejtélyes tünete, amelyre eddig az orvosok sem gondoltak: ha ezt tapasztalja magán, fertőzött lehet!!!Sok betegnél jelentkezik!! JÖN A 2. hullám – fontos, hogy erről tudjon! >>>

Íme, a koronavírus rejtélyes tünete, amelyre eddig az orvosok sem gondoltak: ha ezt tapasztalja magán, fertőzött lehet!!! JÖN A 2. hullám – fontos, hogy erről tudjon! >>>

A tudósok szerint egy olyan új dolgot kell felvenni a koronavírus-fertőzés jellemző tünetei közé, amire eddig nem hívták fel a figyelmet, pedig sok betegnél jelentkezik!

A londoni King’s College kutatói azt állítják: a bőrkiütések ugyanolyan jellemző tünetei a Covid-19 betegségnek, mint a köhögés, a láz vagy az ízlelés- és szaglásvesztés – írja a The Daily Mail.

Arra hívták fel a figyelmet, hogy a bőrproblémák jelentkezése ugyanolyan jellemző lehet, mint a már klasszikusnak számító tünetek. Sőt, előfordulhat, hogy számos fertőzött azért nem került az egészségügyi rendszer látókörébe, mert csak ilyen problémákat tapasztalt, holott a betegséget ugyanúgy terjesztheti, mint a légúti tüneteket mutató többség.

-írta meg a Blikk.

Add Comment