Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila vagyis a Viszkis rabló! Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé:

Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila vagyis a Viszkis rabló! Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé:Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila vagyis a Viszkis rabló! Atya ég! Ritka Gyönyörű nőt talált maga mellé: Először mutatta meg gyönyörű feleségét Ambrus Attila!

Nyolc éve szabadult a börtönből, azóta pedig már meg is nősült és gyereke is született. Feleségét, Rékát azonban most először mutatta meg.-írja a twn.


“Az én feleségem tabu. Olyan, mint Columbo felesége. Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látja” – mondta róla a Borsnak nemrég, azóta azonban sok minden megváltozott. Örömében pedig most először a nagyvilágnak is megmutatta feleségét, Rékát. Gyönyörű nőt talált maga mellé:

Ambrus Attila (Csíkszentlélek, 1967. október 6. –) a „Viszkis rabló” néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó. Bankrablásairól ismert, 1993 és 1999 között a legtöbbször elmaszkírozott arccal és „álruhában”, 30 alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat, postákat. Egyes helyszíneken többször is járt.

A legtöbb bűncselekménye alkalmával taxival ment rabolni és úgy távozott, hogy a taxisofőr semmit sem sejtett. Ragadványnevét onnan kapta, hogy közvetlenül a rablások előtt, a helyszínekhez közeli kocsmákban 1-2 deci whiskyt ivott. „Brutálisabbá a rablássorozat vége felé kezdett válni, a Grassalkovich utcai OTP-ben például az egyik banki alkalmazottat, egy nőt fejbe vert a fegyverével.

Egyáltalán nem volt egy Grál-lovag” – jegyezte meg róla később egy nyomozó, aki visszatetszőnek találta, hogy „Rózsa Sándort csináltak Ambrus Attilából”.[1] Utolsó rablása során, szökés közben társát elfogták, aki kihallgatása során lebuktatta, így tudták elfogni menekülés közben, a román-magyar határon, az ártándi közúti határátkelőhelynél.

Fél év múlva megszökött az előzetes letartóztatásból a Gyorskocsi utcából, és további három rablást követett el,[2] melyek során fegyverét is használta és túszt is szedett.[3] A rendőrség az utolsó rablás helyszínén felejtett telefonkártyája segítségével találta meg segítőtársát, majd rejtekhelyét.[2] 2002. szeptember 26-án az akkori Legfelsőbb Bíróság (LB) másodfokú, jogerős ítéletében tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte. Jó magaviselete miatt 12 év után szabadult.

Forrás: https://www.hazankszava.com/2020/08/eloszor-mutatta-meg-gyonyoru-feleseget.html

Add Comment