Filléres strand, eldugva a tömeg elől! Ejha! Ez az ország legolcsóbb termálfürdője! CSAK 650 forint a napijegy! Reumás betegségek, egyes bőrbetegségek és nőgyógyászati problémák esetén csodás!

A Termálfürdő egész évben működik, de csak pénteken, szombaton és vasárnap nyitnak ki, s ez igaz még a nyári szezonra is.

Látogatóink visszajelzései alapján a Nagybánhegyesi Termálfürdő jótékony hatású, igen magas ásványianyag tartalmú, alacsony keménységű, nátrium-hidrogén-karbonátos, magas metabórsav tartalmú, bromidos, jódidos, fluoridos hévize reumatikus problémák, bőrbetegségek, nőgyógyászati problémák kezelésére alkalmas.

A Termálfürdő jó választás lehet a kicsi, de hangulatos fürdők kedvelőinek

Mindössze 650 forintba kerül egy felnőtt napijegy, de a nyugdíjasoknak és a gyerekeknek még ennél olcsóbb jegyet is kínálnak.
A Nagybánhegyesi Termálfürdő jó választás lehet a kicsi, de hangulatos fürdők kedvelőinek. Azt fontos figyelembe venni, hogy a megszokottól eltér a nyitvatartási idejük.


Tegnap írtunk arról, hogy a számításaink szerint idén nyáron a termálfürdők átlagos belépőára 2396 forintot tett ki. Persze az átlag a valóságban nagy szórást takar. A legdrágábbnak a visegrádi Lepence Spa számít, ahová egy hétvégi felnőtt belépő 7400 forintba kerül. A legolcsóbb belépőt kínáló termálfürdőről viszont akkor még nem írtunk…

Ez a Nagybánhegyesi Termálfürdő, ahová egy teljes árú belépő jelenleg 650 forintba kerül. A nyugdíjas és a diák napijegy még ennél is olcsóbb: 600 forint, de van gyerekjegy 550 forintért is.

Fürdő belépőjegy árak

Az árak egy napra értendőek, és az ÁFÁt tartalmazzák!
Felnőtt 650 HUF
Nyugdíjas / diák 600 HUF
Gyermek 550 HUF

via