Emlékszel még a Pandórára a Valóvilágból? Leülsz, ha meglátod mi lett belőle! VV Pandóra így néz ki ma. Nem fogsz ráismerni az tuti, ja és van benne egy hatalmas csavar

V Pandóra így néz ki ma. Nem fogsz ráismerni az tuti, ja és van benne egy hatalmas csavar

Emlékszel még a Pandórára a Valóvilágból? Leülsz, ha meglátod mi lett belőle!

A reality harmadik részében a szerelmi csatározásoké és az erotikáé volt a főszerep. Pandora beköltözése nagy visszhangot keltett, kiderült ugyanis, hogy a lány egykor felnőttfilmekben szerepelt.

Budapest – Pandora – bár aranyos kislány volt – kancsal békának hitte magát, gyerekként tele volt kisebbségi érzéssel. Tavaly mégis az ő nevére kattintottak a legtöbben az interneten. A ValóVilág 3 második kiesőjének külföldön forgatott felnőtt filmje és fotói osztatlan sikert aratnak, bár a még szinte gyerekként kétes társaságba csöppent lány már évek óta felhagyott bájos idomainak mutogatásával.

A sok rossz tapasztalat ellenére szó sincs arról, hogy kiábrándultam volna a férfiakból, de három éve – amióta a barátommal szakítottam – elkerülnek a nagy érzelmek, pedig ha valakibe szerelmes lennék, tűzbe mennék érte, de legnagyobb álmomat, hogy nagy színésznő legyek, nem áldoznám fel – mondja.

– Lehet, hogy már hibáztam rövidke életem során, és biztos, hogy még fogok is, de ez az én életem, és egyetlen percét sem bántam meg” – teszi hozzá.

Pandora nem nyilatkozik a lapoknak, szolid életet él, színművészetire jár, méghozzá mindjárt három szakra: színész, táncos és pantomimos egyszerre, s mellette angolt tanul: fennhangon kántálja otthon – vagyis édesanyja lakásában – az angol szövegeket, hogy finomítsa a kiejtését.-írta meg a Blikk.

Add Comment