Kiderült: kirúgták a Mintaapák főszereplőit – Ezzel indokolta a döntést a TV2

Teljesen kicserélődik a szereplőgárda a TV2 népszerű sorozatában, a Mintaapákban. A TV2 közleményt adott ki, amiből kiderült, hogy újabb alapszereplő távozik Klem Viktor személyében, akinek a szerepét Makranczi Zalán veszi át. A TV2 Csoport szerint Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna.

Kezdjük az elején: májusban jelentették be, hogy a következő évadban Fenyő Iván már nem lesz látható a sorozatban, Szalay Géza karakterét a jövőben Kamarás Iván alakítja majd.

Ezután Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia is a Facebookon jelentették be, hogy távoznak a TV2 saját gyártású produkciójából. Szabó Kimmel nem árult el részleteket a távozásáról.

A következő bejegyzés, kiegészítés és változtatás nélkül közölhető! Sziasztok!🙂Szeretném megosztani veletek, hogy a…

Pubblicato da Szabó Kimmel Tamás su Domenica 7 giugno 2020

Kovács Patrícia csak ennyit írt: „Nem tudok és nem is fogok belemenni a részletekbe, a lényeg, hogy nem kezdem el forgatni a Mintaapák második évadát.”

#ittavégefusselvéle Szép volt, igazán sokat jelentett nekem ez a produkció, hittem benne sokáig és mégis jobbnak…

Pubblicato da Kovács Patrícia su Domenica 7 giugno 2020

Ezek után a TV2 a következő közleményt juttatta el a Blikknek:

„A TV2 népszerű sorozatának második évadában Kamarás Iván mellett további új színészek csatlakoznak a sorozathoz.

A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban.”

Tehát újabb főszereplőt cserélnek le a napi sorozatban, Kleim Viktort. Emberi és magatartásbeli problémákkal indokolják a döntésüket. Tehát lesz második évad, de a főszereplők kicserélődnek.