Így néz ki Cinthya Dictator smink nélkül és kifestve: ekkora a különbség, ha egy gramm festék sincs rajta! FELISMERNÉD?

Cinthya Dictator fantasztikusan néz ki ki smink nélkül is.

Cinthya Dictator kedvesével, Molnár Tamással tölti a karantént, és boldogabb, mint valaha. Smink nélküli arcát ritkán láthatjuk, de most kivéltet tett.

View this post on Instagram

@misi_pazar köszönöm az új hajam 😏😎

A post shared by CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) on

…………

“Az elkövetkezendő időszak a családokat és pàrkapcsolatokat is próbára teszi megannyi más területtel együtt. Én úgy vélem érdemes erről beszélni.Abban az extrém helyzetben találjuk magunkat, hogy nem mehetünk ki a lakásból és nem tudjuk, hogy ez mikor fog változni…

Társas lények vagyunk szinte mindnyájan vágyjuk, hogy megtaláljuk a párunkat akimindenen keresztül kitart mellettünk.Illetve vannak akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy már megtalálták. (Én is) Viszont akkor azt észre is kell venni, és összehangolni a létezésünket egy térbe szorulva 0-24.Ez nem könnyű feladat hiszen azon kívül, hogy különböző személyiséget hordozunk, autonóm lényként egészen máshogy lettünk szocializálva. Szülők, barátok, lokáció álltál.

Nagyon sok figyelemre és önmagunk tettenérésére, empátiára van ahhoz szükség, hogy ebben a nehéz helyzetben is összetartsunk! ” – írta Cinthya egy Molnár Tamással közös fotóhoz.