15 író, aki egy egészen új szintre emelte a köszönetnyilvánítást

Ha egy igazi könyvmoly vagy, vagy legalább egyszer a kezedbe vettél egy könyvet, akkor biztosan találkoztál már az olvasmányod elején, vagy éppen a végén egy pár soros köszönetnyilvánítással, melyet az író saját családjának, barátainak ír, vagy éppen olyan embereknek, akik inspirálták az írói folyamatok alatt. ?

1. “Nejemnek, Marganitnek, valamint gyermekeimnek, Ella Rose-nak és Daniel Adamnek, akik nélkül ez a könyv már két évvel korábban elkészült volna.”

2. “Feleségemnek, aki valamiért teljes támogatásáról biztosított egy olyan könyvvel kapcsolatban, amely azokról a nőkről szólt, akikkel előtte lefeküdtem.”

3. “Carley-nak, aki jobb ember volt nálam, annak ellenére hogy egy kutya volt.”

4. (fordítás a kép alatt)

Ezt a könyvet, nagy vonakodással szerkesztőmnek, Nick Lake-nek ajánlom, mert erre kényszerít.

Ami engem illet, megemlítettem volna még Gillie Russellt és Michael Stearns-t is, aik Nick-kel együtt bevezettek a kiadói világba az első könyvemmel.

Sajnos, mivel Nick az egyetlen szerkesztőm, megfenyegetett, hogy ezt a köszönetnyilvánítást egy kibogarászhatatlan, kihúzott szavakból álló maszlaggá fogja átírni, hogy az ajánlás csak és kizárólag neki szóljon.

Úgy gondolom, hogy ez egy döbbenetes * és ***, valamint arról tesz tanúbizonyságot, hogy Nick nem más, mint egy *** mert és különben is ***, de hát ez csak az én személyes véleményem.

Tessék. Nick. Itt van egy köszönetnyilvánítás, csak neked. Remélem * boldog vagy.

**.

(Szerkesztői megjegyzés: Nick amúgy nagyon jó fej.)

5. “Colin Firth-nek: Nagyszerű ember vagy, de házas vagyok, szóval szerintem csak maradjunk barátok.”

6. “Ezt a könyvet Kanye Westnek ajánlom, mert a büdös életben nem fogja elolvasni.”

7. “Anyának. (csak egyszerűen ugord át az ágyjeleneteket, kérlek)”

8. “Ezt a könyvet édesapámnak, Joseph Hill Evansnek ajánlom, sok szeretettel. Ami azt illeti, Apu nem olvas fikciókat, szóval ha valaki nem említi meg ezt neki, soha nem is fog róla tudni.”

9. “Szia, Apu! integet

10. E.E. Cummings-t sorra utasították el a kiadók, végül édesanyja segítségével adta ki könyvét, amelyet annak a 14 könyvkiadónak dedikált, akik visszadobták regényét.

11. “Minden, ami nincs elmentve, elvész.” – A Nintendo kilépési képernyőjének üzenete.

12. “Anyukámnak és Apukámnak. Támogatásotok – és a mentális problémák, amiket okoztatok nekem – nélkül ez nem jöhetett volna létre.”

13. “Nekem.”

14. “Nejemnek Karennek, aki 90%-nyi türelem és 90%-i ösztönzés. Nem, az eredmény nem 180%. Egyszerre több feladatot is futtat.”

15. “Fivéreimnek és húgaimnak. Milyen…hatalmas s*ggfejek.”