19 ember, aki enyhén szólva is furcsa dolgokra ébredt reggel

Nincs is rosszabb annál, mint amikor valaki megzavarja a hétvégi/délutáni sziesztánkat. A pihentető alvásból hangos neszelésre ébredni felér egy tökön rúgással, pláne, hogy ilyenkor az embernek nincs mit tennie, fel kell derítenie a szokatlan zaj forrását. Az alábbi embereknek azonban itt még nem ért véget a megpróbáltatásuk, hiszen a szemükből a csipát kitörölve nem mindennapi látvány fogadta őket…

1. “Zajt hallottam a konyhából, mikor kimentem megnézni, ez a látvány fogadott. Nekem egyébként nincs teknősöm…”

2. “A haverokkal berúgtunk, mint a szemét, ezért mikor hazaértem elaludtam a padlószőnyegen. Szerencsére volt, aki vigyázott rám…❤”

3. “Gyanús madártollakra és furcsa zajra ébredtem, de a tüzetesebb átvizsgálás után rá kellett, hogy ébredjek: nem egy madár volt a tettes.”

4. “Hallottam, hogy valaki tologatja az étkezőasztal székeit. Ez csak azért furcsa, mert egyedül lakom. Gyorsan leszaladtam megnézni, hogy mégis mi történik, mire ez a látvány fogadott…”

5. “Talán 10 percre szundíthattam el a kanapén, mikor hirtelen arra ébredtem, hogy a papagájom kiabál: ‘SEGÍTSÉG, SEGÍTSÉG!'”

6. “Vasárnap reggel valaki kopogtatott az ajtón. Leszaladtam megnézni, hogy ki lehet az, mire ez a látvány fogadott…”

7. “Csak egy átlagos hétköznap reggel. Nincs itt semmi látnivaló…”

8. “Arra ébredtem, hogy a macskám megpróbált eltenni láb alól. Nem érzem magam biztonságban.”

9. “Arra keltem, hogy a 40 kilós ír szetterem az 1 méter 60 centi magas szekrényről les rám. Fogalmam sincs, hogy került oda fel…”

10. “Arra keltem, hogy a macskám lebeg! Aztán kitöröltem a csipát a szememből és minden világossá vált…”

11. “Mindig is egy dögös cicababa mellett szerettem volna ébredni, de nem így…”

12. “Hajnali 3 óra 40 perc, a helyszín az ágyam. Kösz, macsek!”

13. “Hétalvók, hasatokra süt a nap!”

14. “Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, valaki játszani akar…”

15. “Iszonyatos nyávogásra keltem, majd mikor lementem megnézni, hogy mi a baj, megláttam, hogy az egyik macskám csapdába ejtette a másikat.”

16. “Ma van a 40. születésnapom. A feleségem és a kutyáim gondoskodtak róla, hogy emlékezetes legyen ez a nap.”

17. “Csörömpölést hallottam a konyhából az éjszaka közepén. Amikor kiszaladtam megnézni, hogy mi lehet, ez a látvány fogadott…”

18. “Zaj, káosz, randalírozás. Mikor felkeltem, hogy megnézzem, mi lehet a zaj forrása, ez a látvány fogadott…”

19. “Elaludtam a kanapén egy csipszes zacskóval a kezemben. Mire felkeltem, a csipszes zacskó rejtélyes módon eltűnt. Már épp mentem kérdőre vonni a nővéremet, amikor félúton a szobája felé lebuktatta magát a ‘tolvaj’…”