Nyári Dia 20 kilót fogyott: alakja Barbie babáéhoz hasonlít a Reggeli műsorvezetője szerint

Nyári Dia egy évvel ezelőtt kezdett életmódváltásba, hatalmas átalakuláson ment át.

Az utóbbi időben rengeteg sztár eltökélte magát, hogy leszámol felesleges kilóival. Hatalmas átalakulásoknak lehettünk szemtanúi, elég csak Király Lindára vagy Tóth Verára gondolnunk, akik új alakjukkal mindenkit elkápráztatnak.

Nyári Dia is közéjük tartozik, minden nyilvános megjelenésekor egyre vékonyabb. A színésznő méltán lehet büszke karcsú vonalaira, amire úton-útfélen bókokat kap.

Nyári Dia úgy fest, mint egy Barbie baba

Amikor az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, a műsorvezetők, Szabó Zsófi és Papp Gergő is elámultak attól, mennyire jól néz ki. Utóbbi egyenesen egy Barbie babához hasonlította a Barátok közt sztárjának külsejét, miután meglátta annak friss fotóját az Instagramon.

A szó jó értelmében egy valóságos Barbie baba alkatú, szőke hölgy libben a margitszigeti futópályán – hangzott el Pimaszúr szájából.Tavaly májusban kezdett bele a tudatos életmódváltásba, melynek köszönhetően egy év alatt 20 kilótól sikerült megszabadulnia. Érdekes azonban, hogy nála nem az volt a fő motiváció, hogy vékony legyen, egészsége érdekében kezdett el odafigyelni arra, hogy mit visz be a szervezetébe.- Mielőtt lefogytam, nem zavartak a pluszkilók, abszolút azt hirdettem, azt gondoltam, és azt is éreztem, hogy elfogadom magam így. Vettem magamnak L-es ruhákat, és tök jól elvoltam – mesélte.

A követői sem tudnak betelni az új fotóinak látványával, folyamatosan tippeket kérnek tőle saját diétájuk elindításához. Nála fontos tényező a sport, szenvedélyévé vált a futás, amit már-már profi szinten űz, például négy és fél kilométeren keresztül szokott sprintelni.

Király Linda 33 kilós fogyása 

Király Linda egyre vékonyabb, alakját pedig nagyon csinos ruhákban mutatta meg a követőinek. Nem csoda, hogy úgy pózol a fotóin, mint egy profi modell, hiszen fantasztikusan néz ki. Darázsderekát is megvillantotta az egyik felvételen, amelyiken úgy néz ki, mint egy díva.

Forrás