EMLÉKSZEL MÉG HUNCUTKÁRA? BOMBANŐ LETT A GÖNDÖR HAJÚ KISLÁNYBÓL:

Ki ne emlékezne Huncutkára, azaz Alisan Porterre, a göndör tincseiről elhíresült kis rosszcsontra, aki a 90-es évek elején robbant be a köztudatba, és kora egyik legünnepeltebb gyereksztárja volt.Az idő vasfoga azonban őt sem kímélte… azaz DE!

Az elmúlt 27 év alatt rengeteget változott, de egy szava nem lehet a panaszra, ugyanis elképesztően gyönyörű nő lett belőle és mindemellett sikert sikerre halmoz napjainkban is. 2016-ban például megnyerte az amerikai The Voice-t, Christina Aguilera mentoráltjaként. Akkoriban többször is nyilatkozott arról, hogy Huncutka „nyugdíjba vonult”, de persze örül annak, hogy karrierje a filmezéssel kezdődött, most azonban már arra vágyik, hogy az énekesnőt, ne pedig Huncutkát lássák benne.

2012 márciusában hosszú barátság után szerelme Brian Autenrieth színész oltár elé kísérte a már gömbölyödő Alisan-t Santa Monica-ban, utána hamarosan gyermekük született.

A kisfiuk neve Mason Blaise Autenrieth aki 2012  július 17.-én jött világra Los Angelesben. Brian-nek van már egy kislánya, Cassie az előző kapcsolatából.2013-ban már vállalt 1-2 baráti felkérést zenekarával.

Kislánya, akit Aria névre kereszteltek, 2014 májusában született.