Emlékszel még Conchita Wurst-ra? Teljesen megváltoztatta a kinézetét! Rá sem ismernél, ha meglátnád

2014-ben Conchita Wurst (31 éves) az egész világot meglepte szokatlan megjelenésével az Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet abban az évben megnyert Ausztria képviseletében.

Conchita Wurst (valódi nevén Thomas Neuwirth) most sokkal férfiasabban fest, és régi képeinek többségét törölte is.

Thomas a feltűnő sminkről is lemondott, a megjelenése most sokkal természetesebb, és úgy tűnik, rajongóit is lenyűgözte a változás.

View this post on Instagram

🐄

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on


Az 1988 novemberében született Thomas, aki rendkívül megosztó személyiség, 2011-ben tűnt fel az osztrák showbizniszben, Conchita Wurst művésznéven.

Bár a német „Wurst” szó kolbászt jelent, az énekes a következő német szólással magyarázta meg a névválasztást: „Das ist mir doch alles Wurst”, azaz „ez teljesen közömbös számomra”, vagy „egyáltalán nem érdekel”.

Conchita Wurst 2018-ban bejelentette, hogy HIV-pozitív. A transzvesztita művész a bejelentést egy Instagram bejegyzésben közölte, és hozzátette, hogy kénytelen volt a nyilvánosság elé állni, mivel egyik volt szerelme rákényszerítette erre a lépésre.

Conchita Wurst azt is elmondta, hogy a diagnózis után azonnal orvosi kezelést kapott, így a vírus évek óta a kimutatható szint alatt van a szervezetében, és nem fertőzhet meg másokat.

Forrás