Május 7-én lesz 2020 utolsó Szuperholdja: az Univerzum tanácsai a csillagjegyeknek az elkövetkező időszakra

Május 7-én az éjszakai égbolton felragyog 2020 utolsó Szuperholdja. Fénye erősebb lesz, mint valaha, lehetővé teszi számunkra, hogy meglássuk az örömet az életünkben és megszabaduljunk mindentől, ami visszatart bennünket és nem engedi, hogy igazán boldogok legyünk.

Az élet ciklikussága elkerülhetetlen. Az utunknak folytatódnia kell. Azok a dolgok, amik ma elkezdődnek, egy napon véget érnek majd. Ez a befejezés azonban szebb lehet, mint valaha.

Íme, az Univerzum tanácsa a következő időszakra a csillagjegyed értelmében:

Kos:Itt az ideje, hogy önmagadat tedd az első helyre. Senki nem mondja azt élete végén, hogy bárcsak még többet dogozhattam volna. Dolgozz keményen, de a saját életed, a családod, a barátaid élvezzenek prioritást.


Bika: Lehet, hogy ez most egy nehéz időszak, de ne add fel. Mindig menj tovább. Ne akadj el. Az élet jóval több annál, mint a jelen pillanatban felmerülő problémák.

Ikrek: Ne siesd el a döntéseket. Ne csak a nehézségekre összpontosíts. Ha úgy érzed, túlságosan megterhel az élet, csukd be a szemed, és figyelj a napfényre. Lélegezz mélyeket, nyugodj meg.

Rák: Zárd be a múlt ajtaját, és soha többé ne is nyisd ki azt. Bocsáss meg. Jogod van hozzá, hogy ne felejts, de bocsáss meg. Ne azokért tedd, akik megbántottak téged, hanem a saját lelki békéd érdekében.

Oroszlán: Örülj minden egyes pillanatnak. Értékeld a kis dolgokat. Az élet olyan, akár egy mese. Nem az számít, hogy mennyire hosszú, hanem, hogy milyen értékes.

Szűz: Ne ragadj meg a fájdalomban, lépj tovább, bármilyen nehéz is legyen. Mindig lesznek olyan emberek, akik megbántanak téged, ezért meg kell őrizned a bizalmadat, de légy óvatos, hogy kinek adod meg a második esélyt.

Mérleg: Bízz magadban. Nézd a dolgok jó oldalát. A holnapi egy új nap, egy új lehetőség, hogy azt tedd, amit szeretnél, és úgy élj, ahogy szeretnél. Amint sikerül a negatív gondolatokat pozitívakra cserélned, hamarosan eredmények is követik majd a gondolatokat.

Skorpió: Légy továbbra is önmagad. Szeress korlátlanul, bocsáss meg, gondoskodj a körülötted lévő emberekről és biztosítsd őket a ragaszkodásodról. Az a lélek, amelyik semmit sem kér, MINDENT megérdemel.

Nyilas: Ne veszítsd el a reményt, hiszen holnap egy újabb nap vár rád. Légy türelmes, az út, amelyen haladsz, hosszabb, mint gondolnád. Folytasd a küzdelmet az álmaidért, és élvezd ezt az utazást, aminek a neve: élet.

Bak: Miért keresed a boldogságot, amikor az már a lelkedben van? Miért keresed a szeretetet, amikor az már a szívedben van? A boldogság és a szeretet üldözése olyan, mintha megpróbálnád befogni a szelet, vagy az árnyékot.

Vízöntő: Semmilyen körülmények között ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a saját magad vagy mások negativitása. Örülj a kis dolgoknak, összpontosíts az élet szép pillanataira, és légy hálás mindazért, amid van.

Halak: Itt az ideje, hogy időt szakíts saját magadra. Figyelj oda a gondolataidra, tudd meg, mire van szükséged ahhoz, hogy boldog légy, és végül, de nem utolsó sorban, küzdj meg azért, hogy mindezt megszerezd.

Forrás