10 hiba, amivel egy férfi garantáltan más karjaiba taszítja a nőt

Sok férfit hagy el a párja, aki az eset után el sem gondolkozik rajta, hogy talán ő volt a hunyó a történetben. Melyek azok a szarvashibák, amiket nem szabadna elkövetnie egy férfinek, ha meg akarja tartani szíve választottját?

A következőkben ezekről lesz szó.

1# A szimpátia képességének hiánya

Sok férfi tartja a nők sírását idegesítőnek. Az ilyen férfiak meg sem próbálják kitalálni, hogy vajon mi lehet a szomorúság oka. Ha a férfit cseppet sem érdekli, hogy mi bántja kedvesét, talán valaki mást fogja.Hirdetés

2# Puhányság

Vannak olyan férfiak, akik semmit nem tesznek anélkül, hogy elvárnák, a párjuk mondja meg, mi legyen, így a felelősséget a nő vállára helyezve. Ne lepődj meg, ha egy idő után ő veszi át a férfi szerepet vagy valaki másnál keres vigaszt, aki érezteti vele, hogy nő.

3# Nem érdekli a nő véleménye

Ha mindent a saját szájíze szerint intéz a férfi, anélkül, hogy a nő véleményét kikérné vagy éppen ellenkezőleg mindent ráhagy, nehogy olyasmin kelljen törnie a fejét, ami cseppet sem érdekli, akkor elvész a kapcsolatból a ‘mi’ érzése.

4# Véget nem érő panaszáradat

Ne keverd össze a személyes tapasztalatok és érzelmek megosztását a nyavalygással. Egy nőnek erős és magabiztos férfire van szüksége, nem egy síró-picsogóra.

5# Igénytelenség

Nos, legyünk őszinték, hogyan néz ki a legtöbb férfi túl a 30-on? Egy kis túlsúly (minimum), kisebb-nagyobb pocak és borosta vagy ápolatlan szakáll. Uraim, egy kicsit több erőfeszítést is tehetnének a külsejük érdekében.

6# Életcélok hiánya

Egy férfi vágyak, célok, jövőkép nélkül hamar lehervasztja egy nő érdeklődését.

7# Önzés az ágyban

Ez sajnos sok férfivel kapcsolatban igaz, ám azt soha ne feledjék uraim, hogy egy nő könnyen találhat magának egy gyengédebb férfit, akinek nem csak a saját kielégülése számít.

8# Abszolút kontroll és féltékenység

Egyes férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy hogyan működik egy egészséges párkapcsolat és teljesen kikelnek magukból, ha a párjuk másokkal is beszélget rajtuk kívül. Ellenőrizgetik az email fiókot, a chat-et és a közösségi oldalakon is sokat kutakodnak. Az a nő, aki egy kicsit is becsüli az értékeit, nem fogja ezt sokáig bírni.

9# Ha nem érdekli a nő élete

Vannak férfiak, akik úgy gondolják, hogy a nagyobb beszélgetésekre ott vannak a barátnők. Ez a hozzáállás azonban hosszú távon nem sok jóra vezet.

10# Fásultság

Miért kell, hogy a meglepetések csak karácsonyra és a születésnapokra korlátozódjanak? Az igaz, hogy sokkal egyszerűbb munka után elterülni a kanapén, meginni egy sört és TV-t nézni vagy telefont nyomkodni, de tényleg ilyen lenne egy boldog párkapcsolat?