EMLÉKSZEL?? A Barátok közt tinisztárja volt a nagyszájú Berényi Dani! Így néz ki most már sikeres és szemtelenül jóképű üzletemberként :

Budapest – Bár tudja, hogy a tévénézők szemében örökre Berényi Dani marad a Barátok köztből, Váradi Zsolt (25) ennek ellenére ma már komoly üzletember.

A fiatalembernek saját cége van, amelyik marketinggel és rendezvényszervezéssel foglalkozik.- „Bár sokan üzletembernek neveznek, azért próbálok szerény maradni – mondja Zsolt. – Vannak olyanok, akik az én éves forgalmamat egy nap alatt lebonyolítják –na, ők tényleg üzletemberek.”Zsolt szerénysége dacára szép ügyfélkörrel büszkélkedhet, és ahogy mondja, elsősorban nem is az anyagi nyereséget nézi.

Fontosabbnak tartja, hogy amit csinál, azzal mindenki elégedett legyen. Ráadásul nem csupán saját boltját viszi, marketinges területen be szokott segíteni a családi vállalkozásba is, szüleinek ugyanis van egy légtechnikával foglalkozó cége.- „Persze sokan nagyot néznek, amikor leül velük tárgyalni a „skizofrén Dani” a tévéből. Ilyenkor pár percig elnevetgélünk, de gyorsan sikerül rátérnünk az üzletre.

Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy sokaknak örökre gyerek maradok, a Berényi-család tagja, amiből időnként adódnak érdekes helyzetek.”Zsolt az üzletben semmit nem bíz a véletlenre, szereti magát a legjobb szakemberekkel körülvenni. és próbál profikkal együtt dolgozni.

Előadásokra jár, sőt, előadásokat is tart különféle szakmai rendezvényeken. És persze tisztában van azzal is, – talán a nézők bánatára – hogy noha most rövid időre visszatér a Mátyás király térre, hosszú távon már nem tud a Barátok köztben játszani, munkája ezt nem engedi meg.

Az pedig egyáltalán nem zavarja, ha páran ennek ellenére beskatulyázzák.- „Németh Kristóf barátom mondta, hogy ha 120 ember azért megy be a színházba, mert kíváncsi Németh Kristófra, miért lenne baj az, ha 200 azért megy el, mert Kertész Gézát akarja látni?

Én is így vagyok ezzel: mindig azt tanultam, hogy alázatosnak kell lennem a munkámban, akkor is, ha a színjátszásról van szó és akkor is, ha az üzletről.”B. Á.