Mi történt? Könnyekben tört ki Dér Heni – Nagyon megrázta az ami történt!

Támogassa munkánkat, hogy minél több hasznos információval szolgálhassunk önnek. Valamint, hogy reklámmentessé tehessük a portált.

A csodaszép énekesnő nagyon nehezen tudja tartani magát ezekben a nehéz időkben, családja távolléte pedig csak még több feszültséget és bizonytalanságot okoz Heninél.

Elsírta magát a kamerák előtt Dér Heni, amikor a Maradj haza magadnak! című műsorban a benne lévő, szorongó érzelmekről vallott.

A kijárási korlátozások, a határzár és a fertőzésveszély miatt Heni nem tud találkozni a szeretteivel, mivel a rokonai a Vajdaságban élnek, ahová az énekesnő most képtelen eljutni.

Ezt a nehéz helyzetet természetesen megpróbálják oldani azzal, hogy felhívják egymást videóchaten, de maga a beszélgetés sem mindig könnyű: a legutóbb Heni sírva fakadt a családja távolléte miatt – írja a 24.hu.

“Majdnem minden másnap beszélek anyuékkal, ahol próbálom magam tartani, de utána nagyon nehéz, amikor letesszük a telefont. Le vannak zárva a határok és az a legrosszabb ebben az egészben, hogyha bármi történne bármelyikükkel is, akkor nem tudnék haza menni.

Előttük biztos, hogy nem fogom elengedni magam, muszáj tartanom magam, amennyire csak lehet.

Muszáj, hogy valahogy kijöjjön belőlem ez a sok feszkó, mert szerintem Geri is megőrül tőlem, meg már néha én is magamtól” – mondta a műsorban Dér Heni.