10 visszataszító dolog, amit a pasik nagyon utálnak a nőkben

Azt mindenki tudja, hogy a lányok többsége nagyon válogatós, ha párválasztásról van szó. A nők sokkal több részletre figyelnek oda mint a férfiak, de ez nem jelenti azt, hogy a pasiknak ne lennének elvárásaik és ne lennének olyan idegesítő dolgok, amikkel ki lehetne őket kergetni a világból.

Nem feltétlenül értünk együtt a lista száz százalékával, de nagyon sok mindenben fedi az igazságot ez a felsorolás. Ezek mind olyan dolgok, amelyek miatt a férfiak többé-kevésbé kiborulnak. Többé-kevésbé, tehát nem egyforma módon irritálják őket ezek a dolgok, de attól még mindegyik zavaró, valamilyen szinten.

1. Kérdés, amire nincs jó válasz„Drágám, nem látszom túl kövérnek ebben a ruhában?” – ez egy tipikusan olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni. Ha lebeszéljük a ruháról, akkor rosszkedvű lesz a párunk, ha megdicsérjük, hogy milyen jól áll rajta, akkor meg azt mondja, hogy hazudunk. Ezért az a legjobb, ha a nők fel sem teszik ezt a kérdést.

2. Ha várni kell ráA bevásárlóközpontokban gyakran látni ilyen szituá­ciót: az üzletek tele vannak lázasan válogató nőkkel, akik megfeledkeznek arról, hogy a pasijuk a bolt előtt ácsorogva rájuk vár. Sajnos nem lehet a nőkkel megértetni, hogy semmit sem utálnak a férfiak jobban, mint várni.

3. Ha összevész az anyóssalMinden férfi szívesen látogatja meg az anyukáját. De előfordul, hogy a szívük választottja összekülönbözik az anyóssal, és persze mindkét fél tőle várja, hogy igazságot tegyen. Pedig jobban tennék, ha egymás között tisztáznák a dolgot, ha őszintén szeretik a fiukat/párjukat. Mi pedig tegyük világossá, hogy egyikőjüknek sincs joga dönteni a mi életünkről!

4. Ha zavarja a dolgábanA férfiak utálják, ha megzavarják őket szerelgetés, a hobbijuk gyakorlása vagy éppen egy érdekes cikk olvasása közben, főleg, ha nem is annyira fontos az a dolog. Kiesnek a gondolatmenetből, elszáll az ihletük, elmegy az egésztől a kedvük.

5. Ha nem ismeri el, hogy hibázottA férfiak nem szeretik, ha a nők nem vállalják a cselekedeteikért a felelősséget, és nem ismerik el, hogy valamit rosszul csináltak. Legyen annyi becsület bennük, hogy bevallják, ha hibáztak, mert ezzel sok vitának lehetne elejét venni!

6. Ha hazudikSok nő azt hiszi, ismeri a férfit, akivel régóta együtt él. Lehet, hogy így van, de a férfi is jól ismeri a nőt, és rájön, ha élete párja nem mond igazat, vagy valamit el akar hallgatni előle.

7. Ha a nő féltékenykedikKülönösen idegesítő a férfiak számára, ha féltékeny a párjuk. Egyrészt kellemetlen helyzetbe hozza a férfit a barátok előtt, másrészt úgy érzi, hogy korlátozza a párjuk a szabadságukat. Egy kis csipkelődés még jót tehet a kapcsolatnak, a telefonos ellenőrizgetés és a holmik közötti kutatás azonban elfogadhatatlan a férfi számára.

8. Ne lásson bele a férfi fejébeA férfiak nem gondolatolvasók, és nem is lesznek azok. Pedig sok nő elvárja a párjától, hogy az legyen, és megsértődik, ha kiderül, hogy a szerencsétlen nem találta ki magától, mit akar a nő.

9. Ha folyton morogVörös posztó a férfiak szemében, ha állandóan dünnyög a párjuk. Ezzel csak azt éri el a nő, hogy véglegesen elveszti a vonz­erejét, és a férfi kitér minden vita elől, ráadásul kikapcsolja az agyát. A férfiaknál is van tűréshatár, ha ezen túlmegy valaki, akkor bevágják maguk mögött az ajtót.

10. Ha meg akar változtatni„Ne próbáld megnevelni azt a férfit, aki már nem hord pelenkát” – tartja a régi mondás. Pedig sok nő hiszi, hogy megváltoztathatja élete párját. Ezzel legfeljebb azt érhetik el, hogy a férfiak megjátsszák magukat. Vagy ne éljenek velünk, vagy fogadjanak el és szeressenek bennünket úgy, ahogy vagyunk!