HATALMAS! Követte a biztonsági őr az Auchan-ban, erre ő az orra alá eresztett..

Aki tart otthon férfiállatot, az tudja, hogy az gyakorlatilag mindig termel annyi gázt, amin a vacsi megfőzhető lenne. Csupán a szagokat kell -megfelelő táplálékkal- beállítani elviselhető szintre… A lecsós máj savanyú káposztával nem ilyen. De ez is lehet pozitívum!!

Történt ugyanis tegnap, h a csömöri Auchanban bóklásztunk a családdal. A ruházati cókmók közé természetesen mindhárom nőm kamikaze-mód csapódott be, én meg jobb híján a napszemcsiket meg a cipőket nézegettem, volt rá szűk másfél-két órám. 

Hanem hamar feltűnt, hogy az egyik erősen középkorú (vagy középkori?) őr kinézett magának. Na most én egy 120 kilós szőrös és ritkán borotválkozó dög vagyok, így nem hiszem, hogy a hamvas pofikámat akarta stírölni.

Bárhová álltam, megjelent tőlem két lépésre, és ő is erősen vizslatta a kitett pipőkéket. Tuti vagy ínyenc volt, vagy sosem látta még a kínálatot, de ahogy léptem egyet-egyet balra, jött ő is velem. Próbaképp megkerültem, és a másik irányba sasszéztam lassan. És lám, ő is újra megvizslatta az egyszer már látott topogókat! De még milyen figyelmesen, egyem a máját paradicsom szósszal!

Szóval én kellek neki. Vagy imádja az izzadt hónaljú melósokat, vagy testközelből akar lefülelni, mikor épp zsebre vágok egy 300 forintos lábujjközi flip-flop papucsot. 38-as méretben, az mindhárom nőmnek jó. Egyik lehetőség sem izgatott fel.

Ellentétben a lecsós májjal, ami jelentős mennyiségű harci gázt termelve, a nyomásszabályzómat feszegette és mivel egy adag genyóságért én sem megyek a szomszédba, óvatos-csendesen kiengedtem egy köbmétert a sunyi, lapos, gyilkos fajtából.

Aztán, mikor láttam, hogy az öntött műanyag padló is kezd színtelenedni, a saválló kínai gumipapucsok pedig habcukorrá olvadnak a szagtól, finoman arrébb léptem kettőt…

Hűséges árnyékom pedig szépen belesétált a csapdába, amit a harci gázok legdurvábbika képezett…


Remélem, legalább két kamera vette az arcát, mikor rájött, mit is hagytam ott neki. Először megrándult, mint akit gyomron rúgtak, majd könnyező szemekkel kapkodott levegő után, miközben igyekezett nem telerókázni a tavaszi akcióból maradt negyvenhetes hótaposót.

Utána egy karmesterhez illő, ám akaratlan kézrángások alkalmazásával igyekezett molekulánként összeszedni némi oxigént. Nem sikerült neki. Hörögve és félholtan tántorgott el a tőlem lehető legmesszebb levő pontra, és ott kapaszkodott a 4700 forintos csipkés melltartók polcába.

Ártatlanul belemosolyogtam opálosra üvegesedett szemeibe, majd egy női shortot leakasztva látványosan elsasszéztam az ásványvizek felé. Partra vetett halként tátogva, könnyeit nyelve nézett utánam.
Nem mert követni…

Ui.: a korrektség jegyében kijelentem, hogy írásomat nem szántam sértésnek vagy bármi szinten negatívumnak semmilyen cég, foglalkozási kör, nemzetiség, faj, nem, stb számára.