Majka teljesen kikelt magából! Brutálisan lealázta Norbit!

Felrobbantotta az internetet a Majka-Schobert Norbi háború. Az egész úgy kezdődött, hogy a “fitneszguru” beszólt Majka szülővárosának, Ózdnak. (Konkrétan azt mondta, hogy Bulgária neki nagyon nem jött be, mert olyan volt, mintha Ózdnak tengere lenne). Majka először egy rövid levélben fakadt ki, amelyre Norbi a maga stílusában válaszolt. Majka ezt nem hagyta szó nélkül, és ezt a nyílt levelet írta Norbinak:

“Norbert

Elhiszem ,h kettőt kellett aludni mire meg tudtad magyarázni a bizonyítványod ,mert ha valaki nem eszik elég szénhidrátot akkor nem pörög elég gyorsan az agya.

Kezdjük a legelején. Szerintem nagyjából bárki mondhat faszságokat ha kamerát dugnak az orra alá. Zavarában , megfelelési kényszer miatt, vagy csak egyszerűen mert hülye. Rad ebből viszont egyik sem igaz. Te csak egyszerűen ugy gondoltad amit mondtál. Mosdathatjuk, szépithetjük, de te is , meg aki látta tudja , h semmiféle ipari külsőre nem gondoltál mikor az Ózd féle hasonlatot mondtad. Ne is időzünk ezen. Eresszük el… Inkább válaszoljunk arra a tömérdek mennyiségű kérdéssora amit Coelhoi magaslatokkal szineztèl ki.

1.Azt kérded miert nem lakom Ózdon ? Ott laktam 22évet. Ha annyi pénzem lenne , h megengedjem magamnak azt, h akkor menjek és oda dolgozni amikor csak akarok ,lehet meggondolnàm. Igy viszont sajnos azok a csúnya logisztikai problémák szetbasszák a lokálpatriotizmusom.

2 .Azt is forszírozod ,h te hogyan vélekedsz a munkásemberekről. Most sorstársaidnak nevezed őket, de évekkel ezelőtt nem én mondtam ,h: “Mindenki annyit ér amennyit keres !!” Bár biztos azt is máshogy értetted , mint ahogy elsőre hangzik.

Mi azért örülünk, h ennyit érsz ..

3. Azt mondod drága lakóparkban élek ? Luxusterepjáróval járok? Azt hiszem nem rám gondoltál. A pesti oldalon lakom, Vizafogó és Angyalföld határán , és egy Ford Escape tipusú 8 éves hybridben feszítek, ami 3 millió forintot ér. Melyik része luxus ennek?De nem vagyok ennél a résznél álszent , lehetne drágább kocsim is. Viszont én az a ritka férfi vagyok , akit nem lehet az autókkal felizgatni.

3. Egy picit kitérhetünk a telefonbeszélgetésünkre is. Húsz perccel a posztom után mar csörögtél is, és azt kérdezted -Tesó mi olyan jóban vagyunk? Miert? En azt mondtam olyan jóban sose voltunk , hogy ha marod a szülővárosom én ne álljak ki mellette.

Aztán most két nap múlva írtál rólam egy olyan bűnlajstromot amitől még Hannibal Lecternek is összeszorul a gyomra. Azonban felemerült bennem egy kérdés.

“A leírtak alapján nem az elmúlt két napban kezdtél rólam igy vélekedni. Ha eddig is igy gondoltad, akkor hogy voltàl ilyen jóban egy ilyen szar emberrel, mint èn ??? ”

Sok mindenre választ ad ez a kérdés veled ,es az életeddel kapcsolatban.

4. Csorba Dávid egy fiú , aki nagyon beteg. Rámüzent az édesanya ,h el tudnék e menni hozza fényképet készíteni, mert sokat jelentene neki es nagyon szeretné Dávid . Elmentem. Ott voltam másfél órát , beszélgettem vele. Aztán te számonkérsz ,h miert nem támogatom a családot anyagilag? Azét mert te igen? Ez mekkora bullshit? Olyan mintha en téged kérnélek számon amiért nem támogatsz valakit akit en igen ..Ugye azt lehet ,h te is meg én is azt támogassuk akit szeretnénk? Van egy pár olyan ember és szervezet akiknek segítek , de erről nehéz lesz tudomást szerezned, mert nem csőre töltött kamerával érkezem. Az önzetlen segítség mögött nincsen érdek .. Benne van a nevében ..

5. Aztán jössz azzal , h te mennyi idős vagy, és mit képzelek én?

Tipikus magyar szokás, h az az életkorodért cserében vársz tiszteletet.. Az a hivatkozási alapod , h hamarabb születtél? Ismerek egy csomó büdös szar embert , aki mind idősebb nálam . Sose fogom őket tisztelni …

6. Az, hogy mennyi embernek adok munkát , vagy hány családot tartok el? Ebben tenyleg te vagy a menő.

Nagyjából 30 ember dolgozik nekem, és kb ugyanennyi család él belőlem. Ez tenyleg lényegesen kevesebb , mint a te boltjaid száma, de gondolom itt érvényesül az első számú szabály.. Én csak ennyit érek…

7. Hátat fordítottam az RTLnek , ellenük harcolok?? Elárultam Dopemant?:)) Ugye ezt te se gondoltad komolyan? Te tudod mi történt koztem es az RTL között? Vagy ott voltál mikor Dopemannel összevesztünk. Tudod az okát ? Én egy általad szarul használt mondatot karikíroztam ki mikor ebbe az egészbe belekezdtünk, te meg olyan dolgokkal érvelsz amire lassan mar a történet szereplői sem emlékeznek :)Egyébként Dopemannel remekül kijönnétek. Sok mindenben hasonlítotok.

8. Azt mondod te nem akarsz a felső tízezerhez tartozni? Ezt mered mondani ? Az egész létezésed ellentmond ennek !

VELEM!! TEHAT NEM MÁSSAL!! VELEM játszottad el ,h odajöttél megkérdezni , h ez e még a telefonszámom, csak azért ,h meg tudd mutatni a Vertu telefonod !:)) Aztán fel órával később kérdezted meg direkt az óradra mutatva ,h mikor kell bemennünk a felvételre ,h lássam a milliós BREITLINGET a kezeden:))!!

Konkrétan arra gondoltam akkor ,h ez fiú mit kompenzál ? Előttem akar menőnek tűnni ? Tudom h sok pénze van. Minek ez a Sas kabarés jelenet ?

9. Igen Hamburgeres üzletem van! Érdekes kérdés, h szeretném e azt ,h mindennap jöjjön hozzánk a Nébih ,de egyébként jöhet ! Mi ezt megoldjuk azzal , nálunk az van az ételben amit ráírunk a papírra. Sőt!! Szégyellem magam, de mi azt se ígérjük a vevőinknek , h fogyni fognak ha nálunk esznek ! Inkább hízni.

Bocs

10. Azt mondod , a havi fizetésemből az egész családot meg rokonságom el tudnám vinni a Maldív-szigetekre. Ez megint ékes bizonyítéka annak ,h teljesen elvesztetted a külvilággal a kapcsolatod. Norbi most kapaszkodj meg egy barackos túrósba mert lehet nagyon mélyre ütök azzal amit mondok de:

ÉN NEM TUDOM AZ EGÉSZ ROKONSÁGOM ELVINNI MALDIVRA A HAVI FIZUMBOL …

Egy : sokan vagyunk , kettő :kibaszott drága hely a Maldív . Dehát ennyit érek…

11. Azt mondod testőrökkel járok koncertezni ellenben veled .Ez igaz. Ha fellépni megyünk Akkor 2 biztonsági emberünk van, aki a stáb 14tagjáért felel. Persze nyilván más helyzetben vagyunk mert mi általában este/ éjszaka alkoholt fogyasztott vitézeknek adjuk elő a művészetünket , téged meg maximum megtámad 50-60 fogyni vágyó kismama bedurrant combhajlító izmokkal az aerobik óra után.

Szóval Norbikam. Eleg lett volna egy sima “elbasztam bocs” is …

Es a végére csak annyi , h örülök ,h ilyen tájékozott vagy zeneileg is. Lexikális tudás , h tőlem meg a Bikinitől is tudsz idézni . Bár ha jobban belegondolok lehetsz is ,hiszen több száz számot hallhattál a DVDken amik után viszonylag kevés felhasználási díjat fizettél a dalok előadóinak, cserébe te rongyosra keresve magad . De az enyémet nyugodtan felhasználhatod. Én büszke lennék rá , h egy olyan ember produkciójában szerepelhetek aki ILYEN SOKAT ÉR…!”