Ez a baba hatalmas, duzzadt fejjel született. Húsz hónappal később, az orvosok nem tudták elhinni, hogy mit csinál.

Amikor Ryan és Crysie Grelecki a karjukban tartották várva várt fiukat, Parkert, tudták, hogy sokat kell majd nyelniük. Mindkettőjüknek szörnyű félelmeik voltak a gyermekükkel kapcsolatban.

Parker craniosynostosis szindróma (koponya csontosodási zavar) és hydrocephalus (vízfejűség) kombinációjával született. Ennek eredményeként, az agya a koponyájának mindössze az 5%-át tölti ki, míg normál esetekben ez az újszülötteknél 90-95%.

Néhány nappal a születése után, Parkert meg kellett műteni. Az orvosok leszívták a felesleges gerincvelői folyadékot a koponyából és a két hét után a szülei hazavihették. Négy hét után megkezdte a fizioterápiát.

Crysie, az édesanya kifejtette, hogy sokáig tartott, amíg Parker fel tudott ülni, és megtartsa a fejét. Következésképpen tovább tartott, amíg megtanult járni.

Ryan és Crysie imádták a gyermekkórház csapatát Atlantában. Az orvosok, a nővérek és a terapeuták gondoskodtak Parkerről, mintha csak a saját családjuk lenne. “Valóban nagyon bátor gyerek. Már annyi mindenen keresztül ment, de mindig mosoly van az arcán” mondta Dr. Andrew Reisner, a Gyermekkórház (Healthcare of Atlanta) igazgatója.

Az orvosok legnagyobb meglepetésére, 20 hónapos korára Parker már egy kis “fecsegő” lett, aki tele volt lelkesedéssel. Tele van energiával, és élvezi a családja csodálatos támogatását.