Emlékszel még a Paula és Paulina gyönyörű főszereplőjére? Borzasztó mit tett vele a sok plasztikai MŰTÉT! Elkeserítő, ahogy most kinéz:

Emlékszel még a Paula és Paulina gyönyörű főszereplőjére? Így néz ki most a 48 éves Gabriela Spanic! >>

Felismerhetetlen! Tönkretette a plasztika a Paula és Paulina sztárját!

Ki emlékszik még a Paula és Paulina című szappanoperára? Nagyon kevesen tudnák azt mondani, hogy nem, még kevesebben tudnák beazonosítani a gyönyörű főszereplőt, Gabriela Spanicot.

Az egykori gyönyörű színésznő ma már a 48 életévében jár és a rajongók nagy meglepetésére már nem hasonlít egykori önmagára.

A folyamatos plasztikai műtétek ugyanis teljesen megváltoztatták az arcát és követői szerint már a felismerhetetlenségig űzte mindezt.

.

.

Paula és Paulina (eredeti cím: La usurpadora, szó szerint: A bitorlónő) 1998-ban vetített mexikói televíziós filmsorozat, amelyet a Televisa csatorna készített, 1998-ban készült. Az alkotója Inés Rodena, az írói Carlos Romero, Alberto Gómez és Dolores Ortega, a rendezői Beatriz Sheridan, Karina Duprez, Ernesto Arreola és Manuel Barajas, a főszereplői Gabriela Spanic és Fernando Colunga, a zeneszerzője José Antonio ‘Potro’ Farías, a producere Nathalie Lartilleux. A tévéfilmsorozat a Televisa gyártásában készült, a Televisa forgalmazásában is jelent meg. Egyike volt az utolsó telenovelláknak, amelyben Libertad Lamarque játszott; ebben a sorozatban Abuela Piedad Brachót alakította. Az 1971-es venezuelai La usurpadora telenovella remake-je. Műfaját tekintve telenovella, szappanopera, romantikus filmsorozat és filmdráma-sorozat.

A Paula és Paulina egymástól elszakított ikerpár történetét mutatja be. Amikor a két nő véletlenül találkozik, a gazdag és önző Paula[1] arra kényszeríti hasonmását, hogy vegye át helyét és szerepét a Bracho családban, hogy addig ő vidáman élhesse életét.

A telenovellát a világ számos országában bemutatták. A 102 epizódból álló sorozatot elsőként a mexikói Televisa csatorna sugározta, Magyarországon 1999 júniusában tűzte műsorára az RTL Klub kereskedelmi csatorna.