A kutya összeszorítja a nő csuklóját, miután megfenyegeti, hogy menhelyre viszi. Miután elengedi a nő kezét, akkor látja meg az igazságot…

Cikkek Admin Friday 19th August 2022

Andrew és Clara Davis hónapokig rágták szüleik fülét, hogy kapjanak egy kiskutyát.

A szüleik azonban tartottak tőle, hogy a gyerekek nem fogják megfelelően gondját viselni a négylábúnak, így végül rájuk marad a gondozása..

Végül Nola és Richard mégis engedtek gyerekeik unszolásának, és elmentek a menhelyre, hogy kiválasszanak egy házi kedvencet.

Sajnos azonban nem jártak el elég körültekintően, és nem vették számításba, hogy mekkorára fog megnőni a menhelyről hazahozott kutyus.


A kiskutya tündéri volt, és a gyerekek Patch-nek nevezték el, nagyon a szívünkhöz nőtt, és a szülők előzetes félelmeivel szemben megfelelő gondját viselték. Patch azonban nőttön nőtt..

Ezért a szülők úgy érezték a kutya túl nagyra nőtt, és úgy tűnt, nem fér el náluk. Azt gondoljuk, nem voltak túlzottan nagy állatbarátok, mert úgy döntöttek, visszaviszik Patch-et a menhelyre.

Azonban mielőtt még ezt megtehették volna, életükben egy gyökeres fordulat állt be!

Amikor az anya a fürdőszobában éppen zuhanyzott, a kutya teljes torka szakadtából ugatva rontott be a helyiségbe, és a csuklójánál fogva kirángatta őt onnan.

A nő szörnyen megijedt, és azt se tudta, hol van! Azonban amikor felocsúdott, füst szagot érzett.

A kutya kivezette őt az égő házból, és idő közben a család többi tagja is szerencsésen kimenekült.

Nola még vissza akart menni a kocsi kulcsokért a házba, de a kutya nem engedte: útját állva megakadályozta ebben!


Ekkor is tökéletesnek bizonyultak az állat ösztönei,

mivel pár másodperccel később egy robbanást hallottak a ház belsejéből, és a ház ennek következményeként gyakorlatilag szétesett.

Ezek után a család a biztosítási pénzből és megtakarításaikból végül egy nagyobb házba költözött,

és természetesen megmentőjüket sem adták menhelyre, Patch-t nagy szeretetben nevelik tovább.

Milyen érdekes, hogy sok ember csak akkor jön rá, mennyire önzetlenül szeretnek minket a kutyák, hogyha végletes helyzetbe kerülnek! Neked mi a véleményed?

9.3 ezer Megosztás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.